1 Ton İnce Dikey Su Deposu

1 Ton İnce Dikey Su Deposu

1 Ton İnce Dikey Su Deposu  Ürün Açıklamaları

Ürünlerimiz 1 sınıf lineer polietilen hammaddeden üretilmektedir.

Depolarımız rotasyon teknolojisi ile üretilmektedir.

Sağlık açısından güvenle kullanabilirsiniz.

Depo üretiminde kullanmış olduğumuz hammadde gıda tüzüğüne uygundur.

Ürün ebatları ± (%3) toleranslıdır.

Ürünlerimiz özel yapım kalıplarla tek parça halinde (Monoblok)olarak üretilmektedir.

 Depolarımızın çalışma sıcaklığı -5°C +50°C arasında olacak şekilde üretilmektedir.

Üretim hatalarına karşı bütün ürünlerimiz garantilidir.

Üretimde kullanmış olduğumuz hammadde geri dönüşümlüdür. Doğaya zarar vermez.

Ürünlerimizin temizliği oldukça kolaydır. Su ile basit bir şekilde temizlenir.

SU DEPOSU TEKNİK ÖZELLİKLERİ

EN:

BOY:

YÜKSEKLİK:

AĞIRLIK:

67 cm

158 cm

15 kg

MAŞON:

KAPAK ÇAPI:

KAPASİTE:

ÇALIŞMA SICAKLIĞI:

ÜRÜN DETAYLI BİLGİSİ

1 Ton İnce Dikey  Su Deposu

1 ton ince dikey su deposu beyaz ve mavi renk tonunda üretilmektedir. Kimyasal reaksiyon oluşturmadan uzun ömürlü kullanım hakkı sunan deponun çevresel faktörlere, haşerelere, darbelere karşı korunaklı bir yapıya sahip olduğu bilinmektedir.

Ayrıca haşereler konusunda güvenli hijyenik koruma sağlamaktadır. İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen boya ve çeşitli kimyasal bileşenler içermemektedir.

Bu konuda firma olarak ilgili kurumlarca verilmiş bütün sertifikalarımız mevcuttur.1 ton dikey su deposu Gün ışığından etkilenmeyen yapısı çok sıcak hava veya soğuk hava sonrasında parçalanmamasını veya eğilip bükülmemesini sağlamaktadır.

Krom, PVC veya pirinç giriş çıkış takılarak monte edilen su deposu zemine direk olarak yerleştirilmesi gerekir. Ürünün altına basınç uygulayacağı için herhangi bir madde bulunmaması gerekmektedir. İçi doluyken oynatılması arızalanmasına sebebiyet vereceğinden kullanma talimatı konusunda uzman satıcıdan bilgi edinmeniz gerekir.

1 Ton İnce Dikey Su Deposu özellikleri

1 ton ince dikey su deposu kullanımı açısından glikozlu sıvı gıdalar, su, meyve suyu, şalgam, sirke, turşu, pekmez ürünlerinde ve lapsa, tuz ruhu, deterjan, sıvı sabun, sülfrik asit, kostik, nitrik gibi asitlerde ve mazot stokunda güvenle kullanılabildiği bilinmektedir. Bu su depomuzu boru tipinde üretme amacımız kapılardan geçişi oldukça kolay olması ve fazla yer kaplamamasıdır.

1ooo litre dikey ince depomuzun özelliğine bakacak olursak genişliği yani çapı 76 cm yüksekliği ise 220 cm’dir. Ağırlığı ise 25 kg’dır. Ürünümüz çalışma sıcaklığı bakımından en soğuk -5 derece ile en sıcak +50 derece sıcaklığa kadar çalışabilmektedirler.

Dikey su depoları kullanımı bakımından birçok iş alanlarında farklı avantajlar sunmaktadır. Çeşitli içecek türleri, asit türleri, kimyasallar veya mazot stokunda kullanılmaktadır. Giriş çıkış açısından müşteri talebinin isteği üzerine PVC, pirinç veya krom takılması mümkündür. Fiyatları ise ölçüsüne göre değişiyor olup son derece ekonomiktir.

Ürünümüzün temizlik yapılabilmesi için rahat ulaşım sağlamak adına kapak kısmı uygun tasarlanmıştır. Deterjan kullanımına gerek yoktur. Tazyikli su ile kolayca temizlenebilmektedir. Ayrıca temizliği sıklıkla yapılan tanklar içerisinde koku veya birikinti oluşmaz.

Dikey su depoları inşaat gibi alanlarda sıkça görebileceğimiz ürün olması beraberinde çeşitli tesislerde ve iş alanlarında rahatlıkla kullanılan güvenli bir üründür. Belli bir sıcaklıkta üretilen bu ürün gözeneksiz ve emmeye dayanıklı yapıda üretilmiştir. UV katkılı polieliten maddeden üretilmiş olup sağlamlığı ile uzun vadeli kullanım olanağı sunmaktadır.

Zemine dikey konumda yerleştirilen dikey su deposu hiçbir aralık veya zeminle arasında herhangi bir materyal olmayacak şekilde monte edilmelidir.

Dolu olduğunda hareket ettirilmesi sakıncalı olup arızalanmasına sebebiyet verebilir. Hijyenik koşullarda üretilmiş olan dikey su depoları sıvıların stoklanması ve istenilen süre zarfında kullanılması için kolaylık oluşturmaktadır. Sıcak veya soğuk havadan etkilenmemesi sayesinde çürüme, parçalanma yapmamaktadır.